';

Odlingsdagar, workshops & föreläsningar

Odla jord & mat

Vill du lära dig att odla dina egna grönsaker, kryddor och örter genom praktisk hands-on? Eller är du kanske redan en erfaren grönsaksodlare som vill dela med dig eller lära nytt? Oavsett kunskaps- eller ambitionsnivå är du varmt välkommen att odla med oss under våra öppna odlingsdagar i Ve, Väse strax utanför Karlstad.

Då och då anordnar vi även workshops/småkurser här i trädgårdarna. T.ex. inom hur en bygger odlingsbäddar, designar en odlingsplats eller planerar sin anläggning och odling med inspiration från Permakultur och Agroekologi.

Är din grupp nyfiken på Permakulturdesign och odling – boka in en föreläsning med oss, på plats hos er eller här i Väse.

Håll utkik här och på vår Facebooksida för aktuella aktiviteter.

 

På gång.

Öppna odlingsdagar
Odla med oss!
Varje måndag eftermiddag under våren, försommaren och hösten odlar vi tillsammans här i Ve. Dagarna är öppna för alla, erfarna som oerfarna odlare. Syftet är att dela kunskap och erfarenhet men framförallt att sätta händerna i jorden och njuta av trädgårdsodlingens olika sysslor tillsammans.
.
NÄR: Måndagar 13.00-16.00 (uppehåll juli-aug)
VAR: Ve, Väse
COVID-19: Stanna hemma vid symptom. Vi håller avstånd.
Kostnadsfritt.
.
Anmäl dig innan för mer info. Välkommen!
Vänd
Trädgårdsvisning
``Tusen Trädgårdar``
Vi deltar i initiativet Tusen Trädgårdar och öppnar under denna dag upp våra Permakulturinspirerade trädgårdar för den som som vill komma för att kika och snacka odling. Kaffe och enklare fika till självkostnadspris.
.
NÄR: 28 juni 11.00-17.00
VAR: Ve 412 & 406, Väse
HUR: Ingen anmälan krävs
Kostnadsfritt.
.
Varmt välkommen!
Vänd
Skördefest!
Tid att fira
I mitten av september är det dags för skördefest här i våra trädgårdar i Ve, Väse.
.
Mer info inom kort.
Vänd