';

Omställning tillsammans!

Tjänster & aktiviteter

Kul att du är intresserad av våra tjänster och aktiviteter. Kika runt bland utbudet nedan – hoppas du hittar nåt som passar dig. Har du förslag eller önskemål på aktiviteter? Tveka inte att höra av dig.

Varmt välkommen!

 

 

Omställning tillsammans!

Odlingsdagar, Workshops & Föreläsningar

Odla
Med inspiration från Permakultur och Agroekologi odlar vi såväl jorden som annuella/perenna grönsaker, örter och pollinerande blommor. Årlig skördefest!
Vildskörda
Häng med på en växtvandring i det vilda! Vad kan vi byta ut våra odlade grönsaker mot? Vad har skogen och ängen att erbjuda när vi producerar vår egen hudvåd och fyller vårt husapotek?
Designa
Är du nyfiken på Permakultur och hur du kan applicera dess etik, filosofi och designverktyg i din egen trädgård? Vi erbjuder såväl föreläsningar som privat konsultation för dig eller din grupp/förening.
Yoga & Skogsbada
Regenerativ hållbarhet startar på insidan. Vi yogar, mediterar och använder alla våra sinnen. Dels inomhus på Yogalunden med naturen i ryggen via dess dofter i aromaterapin, men även i trädgård och skog.
Förädla
Vad gör vi med vår skörd, såväl odlad som vildskördad? Fermentering, torkning samt egen hudvård, tinkturer och oljor. Hur blir du din egen producent och därmed minskar din konsumtion?
Sponsra
Stöd vår verksamhet genom att handla i vår lilla gårdsbutik. Produkterna varierar något efter säsong och går att införskaffas under våra aktiviteter. Vissa går även att beställa och få hemskickade.