';

Klasser, Workshops & Retreats

Yinyoga

Sandra, Hälsopedagog, Yogalärare och Folkhälsovetare, erbjuder Yinyogaklasser på Yogalunden och på sommaren utomhus i Vildvilans Trädgård.

Yinyoga är en lugn, meditativ yogaform där vi, med avslappnade muskler och medveten närvaro, stannar kvar i varje position under, i regel, 3-5 min. Här stretchar du din bindväv (fascia) och därmed öppnar upp för ett fritt vätske- och energiflöde som kan frigöra kroppen från såväl avfallsprodukter som smärta och emotioner.

Håll utkik efter klasser och workshops här och på vår Facebooksida

Varmt välkommen!

På gång.

Yinyoga
Utomhus!
Drop-in Yinyoga i det gröna!
I sommar startar vi onsdagarna med yinyoga utomhus i en av våra trädgårdar. Vi genomför enklare klasser som du anpassar efter förutsättningar och dagsform. Sandra, som leder klasserna, är utbildad yinyogalärare och huserar annars på Yogalunden i Väse.
.
NÄR: Onsdagar 09.00-10.30
VAR: Ve 412, Väse
HUR: Medtag egen yogamatta eller liggunderlag.
INVESTERING: 50-120 kr (sliding scale)
.
2-6 deltagare - boka innan.
Inställda klasser anges på vår Facebooksida.
Vänd
Yinyoga
Drop-in klasser
- ÅTER I HÖST -
Under vårens torsdagar erbjuder Sandra drop-in Yinyogaklasser på Yogalunden i Väse. Under varje klass tar vi även del av mild aromaterapi (eteriska oljor i aromalampa) med jordnära dofter som tar oss till skog och äng. Kom som du är, nybörjare eller erfaren. Mattor och alla tillbehör finns på plats.
.
NÄR: Torsdagar 18.30 - 20.00
VAR: Yogalunden, Väse
HUR: Kom som du är, inga kunskaper krävs. Mattor och tillbehör finns på plats.
BOKA: Även om det är drop-in bör du boka i förväg för att försäkra dig om din plats. Mer info och bokning på Yogalunden.se
Vänd