';

Klasser, Workshops & Retreats

Yoga & Skogsbada

Sandra, Hälsopedagog, Yogalärare och Folkhälsovetare, erbjuder yinyogaklasser på Yogalunden och på sommaren utomhus i Vildvilans Trädgård, Väse. Under sommaren finns det även möjlighet att prova på Skogsbad med henne under några tillfällen.

Yinyoga är en lugn, meditativ yogaform där vi, med avslappnade muskler och medveten närvaro, stannar kvar i varje position under, i regel, 3-5 min. Här stretchar du din bindväv (fascia) och därmed öppnar upp för ett fritt vätske- och energiflöde som kan frigöra kroppen från såväl avfallsprodukter som smärta och emotioner.

Finn lugnet och närvaron med stöd från skogen under våra vägledda Skogsbad. Det var under 80-talet i Japan som Skogsbad, eller Shinrin Yoku, utvecklades som en följd av den ökade arbetsrelaterade stressen. Skogsbad innebär att med öppna sinnen, utan prestation eller mål bara vara i skogen i ett lugnt tempo.

Håll utkik efter klasser och workshops här och på vår Facebooksida

Varmt välkommen!

 

På gång.

Yinyoga
Klasser
Under våren erbjuder Sandra Yinyogaklasser på Yogalunden i Väse ett par gånger i veckan (dock något begränsat nu under Corona-tider). Under varje klass tar vi även del av mild aromaterapi (eteriska oljor i aromalampa) med jordnära dofter som tar oss till skog och äng. Kom som du är, nybörjare eller erfaren. Mattor och alla tillbehör finns på plats. Mer info och bokning på Yogalunden.se
Vänd
Yinyoga
Utomhus!
Yinyoga i den gröna!
I sommar startar vi onsdagarna med att yoga utomhus i Vildvilans Trädgård (Ve, Väse). Kom som du är - nybörjare som erfaren yogi. Mattor och tillbehör finns på plats. Bekväma kläder efter väder. Vid spöregn ställer vi dock in :).
.
START: 3 juni 10.00-11.30
INVESTERING: 80-180 kr (ge det du vill/kan)
Minst 2 pers, max 9 pers.
Boka din plats via knappen nedan - ange namn och mailadress.
Vänd
Skogsbad
Workshop
Släpp taget i skogen - varmt välkommen att Skogsbada i Ve, Väse. Bekväma kläder efter väder, vid spöregn ställer vi in. Kom som du är - ingen erfarenhet krävs.
.
NÄR: 31 maj 10.00-12.00
INVESTERING: 80-180 kr (ge det du vill/kan)
Minst 2, max 10 pers.
Anmäl ditt intresse, via knappen nedan, med namn och mailadress så får du mer info.
Vänd